Monacoi hercegség

A monacoi hercegség közép Európában található ország.

Egészségesek a testépítők által fogyasztott fehérjementes ételek?

Mi a legközvetlenebb oka az elhízással összefüggő krónikus betegségek világszerte történő növekedésének? A roncsos ételek túlfogyasztása. És mi a célja a testépítőknek? Maradjon távol az ócska ételek fogyasztásától, más néven olyan ételektől, amelyek nem segítik őket sem izomnövekedésben, sem zsírvesztésben, sem súlyemelésben.

Már nem az 1980-as évek vannak. Tehát nem minden testépítő főként csirkéből, brokkoliból és barna rizsből tartja fenn magát. De a „csalás napok” kevés és messze vannak a legjobb versenyző testépítők számára.

2019-ben egy szigorúan ellenőrzött metabolikus osztályon végzett tanulmány kimutatta, hogy a túl sok ultra-feldolgozott élelmiszer étrendje jelentősen növeli a táplálékfelvételt és a súlygyarapodást. Valószínűleg már sejtheti, de ez nagyban hozzájárul a testépítők alacsony zsírszintjéhez: csak nem esznek túl gyakran ultrafeldolgozott ételeket.

És általában tisztességes adag zöldséget és más rostban gazdag ételeket fogyasztanak, amelyek szintén jóllakóak. Tehát ilyen módon a pro-stílusú diéták igen hasznosak lehetnek.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 4
Heti: 14
Havi: 992
Össz.: 12 150

Látogatottság növelés
Oldal: Testépítés
Monacoi hercegség - © 2008 - 2024 - seowebsite.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »